Hoe kom ik aan Aruba???
Door: JP
Blijf op de hoogte en volg Joris
04 Juli 2008 | Nederland, Horst
Hoe ik kom aan deze Job in Aruba?
Nou ik heb via via een tip gekregen over deze vakature in Oranjestad op Aruba. Dit betrof een betrekking voor een broodbakker voor 44 uur bij Superstore Ling and Sons. Ik ben om bij het begin te beginnen naar een 1e gesprek geweest (in Wageningen wel te verstaan) gewoon puur uit nieuwsgierigheid. Ik dacht het zal wel los lopen, want Aruba dat is toch wel erg ver weg. Maar naar mate het gesprek vorderde kreeg ik steeds meer de kriebels en dacht laat ik eens gek doen. Ik zat alleen meer met het probleem, na werktijd wat doe je dan?
Zit je daar helemaal alleen in je uppie op het lekkere strand en de blauwe zee. Maar daar is ook een grote sociale gemeenschap en dat voegt zich wel zegt men.
Nou de secundaire voorwaarden doorgelopen en op maandag 23 juni definitief het contract gekregen en per 1 oktober 2008 ga ik dan beginnen in principe een jaarcontract maar als het van beide kanten bevalt uitzicht op een vast dienstverband.
04 Juli 2008 - 20:06
Joep:
Klasse Joris. Dat noemen ze nou "Het roer om".