Even een update
Door: JP
Blijf op de hoogte en volg Joris
05 Mei 2011 | Aruba, Oranjestad
heej das effe geleden he
na een paar weekjes afwezigheid zal ik weer eens iets van me laten horen.
Ik ben al weer eventjes samen met Yaremi (sinds 12 augustus jongstleden) en dat gaat perfect, ze is 28 jaar en komt uit Ecuador.
Verder heb ik het heel druk gehad de afgelopen tijd en weinig tijd gehad om eens een verhaaltje te typen.
Maar na veel praten op en neer gereist van en naar de bank is het dan zover ik heb een huis gekocht.
De foto's kun je kijken op mijn hyves pagina.
als het goed is moet die link werken anders stuur maar een email.
verder kun je vanaf daar ook de voortgang zien.
Verder gaat hier alles prima en ik ben nog lang niet van plan om terug te komen
Aruba one happy island
groetjes Joris
na een paar weekjes afwezigheid zal ik weer eens iets van me laten horen.
De foto's kun je kijken op mijn hyves pagina.
als het goed is moet die link werken anders stuur maar een email.
verder kun je vanaf daar ook de voortgang zien.
Verder gaat hier alles prima en ik ben nog lang niet van plan om terug te komen
Aruba one happy island
groetjes Joris
05 Mei 2011 - 21:08
Anouk-Elaine:
Ha Joris,
wat super om te horen!!!!
groetjes
Anouk-Elaine -
06 Mei 2011 - 07:22
Kristel & Tom:
Hoi Joris,
fijn om te horen dat het goed gaat en dat je het naar je zin hebt. Het huis ziet er goed uit, en natuurlijk vooral de vlag op de nok...
Veel plezier en geluk in de nieuwe woning, en tot ziens / horens / lezens.
Groeten Kristel en Tom. -
06 Mei 2011 - 12:55
Hilda:
He Joris, Leuk dat je foto's online hebt gezet om even te kijken waar je mee bezig bent. Het begint al op een echt huis te lijken. Je laatste verslagen heb ik gelezen , en merk dat je helemaal ingeburgerd bent. Hou je goed, en vele groeten van Toon en Hilda .
06 Mei 2011 - 21:19
Annemie & Theo:
Ha die Joris, leuk om weer eens wat van je te horen. Dat huis ziet er goed uit met die tuutevlag, nooit meer eraf halen, zou ik zeggen. Trouwens, stuur ook maar eens een foto van die mooie vriendin uit Equador. Wellicht kunnen we jullie dan uitroepen tot onze eerste cyber prins en prinses van 't Tuueriek !!!! Succes met de bouw. Groetjes, Annemie & Theo.