Nu eerst effe vakantie.... - Reisverslag uit Horst, Nederland van Joris Peeters - WaarBenJij.nu Nu eerst effe vakantie.... - Reisverslag uit Horst, Nederland van Joris Peeters - WaarBenJij.nu

Nu eerst effe vakantie....

Door: JP

Blijf op de hoogte en volg Joris

04 Juli 2008 | Nederland, Horst

Nou eerst met Jong Nederland op kamp naar Wellerlooi een weekje samen met de rest lekker op kamp.

Dat is pas vakantie.

• 04 Juli 2008 - 20:19

Ben Wezendonck:

Geniet er nog maar even van je vakantie Joris. Zodra je op Aruba bent is het weer hard werken.
    Mvg.
    Ben

• 04 Juli 2008 - 21:24

Kaderlid:

Ha Joris
    Wij hopen dat je een leuk kamp hebt deze week dan hebben wij dat ook

• 05 Juli 2008 - 07:23

Ronald:

Nou Joris geniet er maar lekker van.Als je straks naar Aruba komt dan heb je zeker mooi weer dat moet je nu in nederland nog maar even af wachten!!!!Verder heb ik mijn eerste week er op zitten en nog geen spijt er van ik vind het nog steeds een uitdaging en voorrecht om hier te mogen werken.Nou ik hoop dat je je al goed voor bereid hebt en dan zie ik je tegen die tijd wel laat me even weten waneer je komt.

MVG uit het mooie maar warme Aruba Ronald

• 05 Juli 2008 - 07:41

P.Elbers:

Geniet er van want op Aruba is het niet alledagen vakantie al heb je het klimaat mee,ik zie de zweetdruppels al, nog overgebleven van het Jong nederland kamp.
    De bekkers doen je de groeten

• 06 Juli 2008 - 11:13

Giesenmenke:

Heij Joris,

Begint ut nou al te kriebele? Dink waal daat oow foto urgend in oktober geupdated mot waere gezeen ut blanke kleurke waat geej doa het.

In elk geval nag veul plezeer heer gewenst!

groete va enkele toekomstige Aruba-gangers

• 08 Juli 2008 - 18:43

Truus Brouwers:

Joris, hou me op de hoogte
    info@bromaopleidingen.nl

• 26 Juli 2008 - 17:15

Ben:

Dag Joris,nog geen spijt van de keuze die je gamaakt hebt? Ik hoop het niet want je hulp bij L&S op Aruba is meer dan gewenst. Laat nog eens even wat van je horen hoe het voelt met nog 2 maanden voor de boeg!

• 27 Juli 2008 - 18:13

Joris Zelf:

Dag Ben

Het begint zeker al te kriebelen. Ik moet woensdag (30 juli 2008) de sleutel inleveren van mijn huurhuis op de Torenstraat en heb mijn huisraad al voor een heel groot deel verkocht. Nog een maand hier bij van Bussel werken en daarna een maandje vrij. Ik heb zeker nog geen spijt ervan en heb er erg veel zin in.

• 12 Mei 2009 - 18:24

Bart En Sandra:

Ha die Joris.
    Dat is weer een tijd geleden.
    Maar we wilden even zeggen is dat we een geweldigge huwelijksreis hebben gehad.
    En onze gids was ook best wel goed.
    En we gaan zo snel mogenlijk naar je ouders toe om ze alvast voor te bereiden voor het prachtigge land.
    Maar we kunnen iedereen aanraden om ook daar heen te gaan voor een mooie vakantie.
    Dus Joris hou je taai en tot de volgende keer.
    Groetjes Bart en Sandra