Laatste loodjes - Reisverslag uit Hegelsom, Nederland van Joris Peeters - WaarBenJij.nu Laatste loodjes - Reisverslag uit Hegelsom, Nederland van Joris Peeters - WaarBenJij.nu

Laatste loodjes

Door: JP

Blijf op de hoogte en volg Joris

24 September 2008 | Nederland, Hegelsom

Nou nou de laatste loodjes zijn aangebroken. Nadat ik een hele leuke vakantie heb gehad met Igor, Sandra, Irene, Iris en Imke (en later Heijderbos bij Nijmegen, ben ik nu echt aan het aftellen. Deze laatste week is Wim en Nel Litjens (mijn eerste baas in de bakkerij) nog even komen buurten. Daar heb ik ik de recepten van vlaai en taai gekregen. Eens kijken of ik die in Aruba kan gebruiken. Ik had al een recept doorgemaild van de vlaai en daarbij ook nog de krant in Aruba gehaald. Dus nog niet daar en ik sta al in de krant!!!.

Nou ben ik nog bezig om een bruidstaart voor mijn kameraad Eric te maken hij gaat vrijdag trouwen met zijn Loes. Het zal wel weer en schon feestje worden.

Afgelopen dinsdag de laatste vergadering van de Jeugdcarnaval gehad en afscheid genomen als voorzitter. Er is nog geen opvolger voor dit jaar maar ik ben er van overtuigd dat dit helemaal goed komt. Maar van te voren nog heerlijk wezen uit eten met Ome Toon, Tante Hilda en Opa en Oma bij Efkes Anders. Echt lekker en anders.

Vanavond (woensdag) de laatste groepsavond van Jong Nederland en zaterdag avond effe een pilsje drinken bij het Centrum samen met de kameraden.

Dan zondag vlieg ik om 14.10 vanuit Amsterdam (Schiphol) naar Aruba (Oranjestad) en hoop ik om 18.25 te landen op Luchthaven Reina Beatrix. Daar zal mijn collega mij dan ophalen. Verdere informatie komt zo snel mogelijk vanuit Aruba

Hojje wah.

• 24 September 2008 - 14:35

Olk.com:

Ha Joris,

Wij wensen je heel veel plezier en succes tijdens je verblijf in Aruba en hopen dat je ook een keer wat op ons gastenboek zet, zodat ook wij weten dat je nog wel eens aan ons denkt!

Groetjes Olk.Com en leiding, Jong Nederland Hegelsom

• 24 September 2008 - 16:10

Talking Hats:

Ha Joris
    Wij wensen jou een goede reis toe en we blijven je volgen
    Groetjes de talking hats

• 24 September 2008 - 16:53

Krista:

Ha Joris,

Succes met de allerlaatste loodjes hier in Nederland!! Alvast een hele goede reis voor a.s. zondag en heel veel plezier in Aruba!! Ook ik blijf je volgen!!

Groetjes, Krista

• 24 September 2008 - 17:02

Peter+Mia Adams:

Hoi Joris

Wij wensen jou nog een paar mooie dagen in nederland,goeie reis en veel succes op Aruba.Benieuwd naar je belevenissen daar.
    groetjes Peter Mia Adams

• 24 September 2008 - 17:04

Happy Hotdogs:

Ha die Joris,

Veel plezier de laatste dagen in ons kikkerlandje en heel veel succes aldaar op Aruba. Wij blijven je volgen.

Groeten van Thijs, Rob, Lars, Maarten, Jasper, Roel, Gert-Jan, Vincent, Freek, Ron en Robert oftewel de enige echte Happy Hotdogs

• 24 September 2008 - 17:27

Marijke (eucalypta):

Joris,
    Heel veel succes daar. Maak een mooie tijd van.

Joep en Marijke

• 25 September 2008 - 19:44

De Buurtjes:

Hoi Joris, goede reis en veel succes maar vooral ook plezier in Aruba.
    Groeten van Annemie en Theo

• 28 September 2008 - 11:16

Ria En Jan Linskens:

joris goede reis en succes met je niewe baan op aruba

• 28 September 2008 - 16:12

Powergirls:

haaa die joris je zit nu in het vliegtuig maar wij wille je nog even heel veel succes wensen. als je ons mist kijk dan in het leuke boek wat wij met jong nederland hebben gemaakt. laat die leuke verhalen maar komen wij lezen ze graag.
    groetjes de Powergirls

• 28 September 2008 - 17:16

Ben:

Dag Joris,
    Het zullen hoop ik niet écht de laatste loodjes zijn waar je aan begonnen bent.
    Welkom op het warme Aruba. Zoals ik in meerdere berichten heb kunnen lezen wenst iedereen jou een fijne tijd, dat doe ik natuurlijk ook! Hoewel jij goed geschoold bent weet ik zeker dat het ook een leerzame tijd zal worden. Je gaat werken met andere culturen! Wat dat concreet betekend zul je zien en ondervinden. Hoewel je veel vrienden en bekenden achterlaat weet ik ook zeker dat jij hier weer veel vrienden en bekenden zult gaan ontmoeten. Hopelijk leer je nog veel en lang en hopelijk maak je nog veel vrienden en bekenden. Wat ik hiermee bedoel?
    Dat je nog een lange en fijne tijd op Aruba zult beleven bij Ling & Sons.

Mvg.

Ben

• 28 September 2008 - 17:42

Johnny En Natasja:

Ha Joris, heel veel succes en plezier daar. Ga maar lekker veel lekkere broden maken. Misschien komen we ze wel een keer proeven....
    Ik zal je website nu een beetje in de gaten gaan houden.

Groetjes, Johnny en Natasja

• 29 September 2008 - 11:04

Ilsetim Carlo Amanda:

joris veel plezier!!!!

groetjes ilse tim carlo en amanda biemans - van den heuvel

• 29 September 2008 - 18:23

Ilse:

heey joris alles goed met mij is alles oke!! en met ons mam en pap ook hoor.

en bevald je het daar in de bakkerrij in aruba??

groetjes ilse