Carnaval
Door: JP
Blijf op de hoogte en volg Joris
22 Februari 2009 | Aruba, Oranjestad
Ja daar is hij weer.
De hele middag in de snikhete zon gestaan om de GRANDE Parade te kijken. Nou grande was hij zeker we hebben van 12 uur tot 18.30 uur. Nog nooit een carnavals optocht mee gemaakt van meer dan 6 uur!!!!
Geniet van de fotos en tot de mails.
Geniet van de fotos en tot de mails.
23 Februari 2009 - 06:33
Dorethé:
Dit is idd pas échte carnaval! Heb m in Curaçao meegemaakt, echt geweldig!
Veel plezier nog, ook met de lichtjesoptocht ;) -
23 Februari 2009 - 06:56
Eric & Loes:
Zit dur good oet dòr. Weej hebbe d'n optocht in Hors ok wèr gehad. Woar en stuk kalder, mar wal schon. En met moeje twedde platse vur de groep van Ron en die van Ingrid en Ruud.
Vul plezeer. Alaaf. -
23 Februari 2009 - 08:12
EKF:
Heej Joris, zoë te zeên zitte d'r doa wál veul gater in d'n óptocht e e e -
23 Februari 2009 - 15:48
Ronald :
He mooie fotos en ook mooie dames waren er te zien he maar wat een hitte he? maar we gaan vanmiddag even lekker naar het strand -
23 Februari 2009 - 20:03
Ben Wezendonck:
Hallo Joris,
Bedankt voor de mooie foto's. Leuk om ons even mee te laten genieten. Hopelijk heb je er zelf ook van genoten.
Veel plezier nog. -
23 Februari 2009 - 21:41
Nelly Dekker:
Hoi Joris,
Geej het boete stoan te zwiëte en weej hebbe dát binne gedoan! Ik bin net terug ván de Boorebrulluf ván Lei en An. Geweldig! Ut fiëst waas nág ni afgeloêpe, ma vur meej waas ut lang zát gewes. HVC hét ut geweldig georganizeerd. En geej hét de iërste Jeugd Boorebrulluf gemist ván jeugdbroed Imke en jeugdbroedegom Jasper. Errug leuk. HVC hét ut stôkske heerván doorgegève án de Jeugdcarnaval. Die goan dat volgend joar ôppakke ôp carnavalszondaag. Zoé hebbe we wér en neeje activiteit in ut Tuuteriêk. Prachtig. Geej zwiët nag már un end weg. Weej goan meregu nár dun optoch kieke. Groetjes oet ut Tuuteriêk, Alaaf -
25 Februari 2009 - 15:23
Jeugdprins Tom I:
Heey Joris!!
Leuke foto's!
carnaval hier in horst was echt helemaal geweldig. Helaas dat het alweer voorbij is.
hopelijk heb jij het daar ook naar je zin gehad met de carnaval!!
Gr Tom -
25 Februari 2009 - 17:06
Ilse:
heey Joris,die foto's zijn zóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó mooi ik wauw dat ik erbij was zóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó mooi
groetjes ilse biemans -
25 Februari 2009 - 18:23
Peggy Verhaegh:
Ha Joris,
Wat een leuke foto's. Terwijl hier staan te vernikkelen tijdens het kijken van de optocht ziet het er daar erg tropisch uit met die bikini's. Wij hebben het hier ook leuk gehad!!
bedankt voor de foto's. tot schrijfs
groetjes peggy -
28 Februari 2009 - 17:50
Henny:
heej joris,
man prachtig,zoiets kunnen wij niet aan
tippen.
gr..Henny -
09 Maart 2009 - 17:44
Ome Herman En Co!:
Ha Joris!
Mam wil volgend jaar naar Aruba met carnaval,
ik niet!
Wat een prachtige fotos!
Lekker die big mamas!
Daar kan Jolanda ook wel bij met haar slanke figuur!
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
09 Maart 2009 - 17:46
Herman En Co Again!:
Sorry!
Vergeten en vergeven?
Nog een fijne vakantie met Ome Gerrit, Annie, Anke en Rene.
Groetjes Anne en Heljo