Weer eens een berichtje - Reisverslag uit Oranjestad, Aruba van Joris Peeters - WaarBenJij.nu Weer eens een berichtje - Reisverslag uit Oranjestad, Aruba van Joris Peeters - WaarBenJij.nu

Weer eens een berichtje

Door: JP

Blijf op de hoogte en volg Joris

11 Februari 2009 | Aruba, Oranjestad

Hallo allemaal, het is alweer eventjes geleden dat ik wat geschreven heb, maar ja ik ben hier ook om te werken (en niet zoals menigeen denkt een vakantie) en niet om te schrijven. Maar na aandringen van enkele mensen toch maar weer eens een stukje op de site zetten.

Het gaat eigenlijk steeds beter hier op Aruba in de bakkerij en gaande weg kan ik ook al steeds beter praten met alles wat geen arubaan of nederlander is. De nieuwe collega die uit Venezuela komt wordt steeds beter en weet ook steeds meer dingen zelf te doen.

Verder is er in Limburg de carnaval los gebarsten en vanuit deze plaats wil ik ze allemaal nog maals feliciteren, onze nieuwe heersers van het tuuteriek.

Maar als je dacht dat ze dat alleen in Limburg kennen, dan moet je toch eens naar Aruba komen want hier weten ze ook wel wat carnaval vieren is. We hebben verschillende optochten hier (zie de foto's) en er komen er nog veel meer. Heel Aruba is in de ban van carnaval, met veel pracht en praal wordt er hier aandacht aanbesteed. Niet alleen in cafe's en restaurants maar ook in de supermarkten en bij mensen thuis overal wordt er versiert.

Verder is er eigenlijk niet zoveel nieuws onder de zon hier, het is vooral veel werken (in mijn geval veel snachts) en het gaat zijn gangetje.

Nou ik zou zeggen iedereen een fijne carnaval toegewenst en dan zal ik na carnaval hier wel weer een verslag neer schrijven hoe dat dat hier geweest is.

De groetjes en tot weer eens

• 11 Februari 2009 - 10:04

Tinny:

Leuk om weer eens wat te horen!

Vastenoavend same! ;)

Gr

• 11 Februari 2009 - 10:18

Talking Hats:

Hey Joris
    Fijn om te horen dat alles goed gaat.
    Jij ook een fijne carnaval van ons allemaal.

• 11 Februari 2009 - 13:40

Tante Mieke:

Hey Joris
    Dat zal wel heel anders carnaval vieren zijn. Aan de mooie dames zal het niet liggen. Denk je nog eens aan mijn advies in het boekje?

Groetjes!

• 11 Februari 2009 - 16:09

Jeanine:

Heej!

Da's lang geleeje :P
    Zoew te zien godde geej ow wal vermaken met de carnaval doar! Leuke foto's.

Groetjes Jeanine

• 11 Februari 2009 - 17:02

Herman&Jolanda&Heljo:

Heey Joris,
    weej hebbe ow foto's gezeen dat ziet er wel mooi en sportief uit.
    we komen nog wel een keertje kijken. als dat lukt. we hebbe net de vakantie al geboekt naar Frankrijk dus misschien volgend jaar.
    Maar we zullen je site wel in de gaten houden we hebben hem nu wel bij favorieten staan dus wij laten wel wat vaker van ons horen als het kan.
    Groetjes, de (neet zo'n broene) familie peeters

• 11 Februari 2009 - 17:26

Peter:

Joris!

Ik had wel verwacht dat ze jou daar meteen prins zouden maken (of had je daar niet stiekum op gehoopt?)!!

Succes nog!

Groeten,
    Peter

• 11 Februari 2009 - 20:09

Marieke:

Ha Joris,
    Je schrijft wel dat je hard moet werken. De foto's die we zien zeggen wel wat anders. Ik ben blij dat het je goed gaat. Al ga ik er vanuit dat je de tuutekop ook wel zult missen Groetjes Marieke

• 12 Februari 2009 - 13:58

Theo Van Hzpc:

Ha Joris, wordt er geen gebruik gemaakt van jouw ervaring in Hegelsom bij de carnavalsvereniging? Ben je niet gevraagd als prins? Zo te zien komt het overal op hetzelfde neer: uiteindelijk draait het om bier ... Hier verder in Zuid-Amerika wordt ook overal carnaval gevierd maar overal op een ander tijdstip. Vooral jongetjes die met waterpistolen of waterbommetjes mensen nat gooien, heb ik tot nu toe gemerkt.

Hojje wah,
    Theo (vanuit Peru)

• 12 Februari 2009 - 17:22

Yvonne Vervoort:

Ha Joris,

Ik dacht eens even kijken op Joris z'n site! Zo te lezen heb je het nog steeds prima naar je zin. Werk ze en geniet van de Carnaval daar!

Groetjes Yvonne

• 13 Februari 2009 - 10:25

Ilse Biemans:

hááá joris,
    de foto's zijn heel mooi

en het is zeker lekker weer maar ik moet er weer vandoorgaan ik spreek je nog wel doei groetjes ilse