Carnaval - Reisverslag uit Oranjestad, Aruba van Joris Peeters - WaarBenJij.nu Carnaval - Reisverslag uit Oranjestad, Aruba van Joris Peeters - WaarBenJij.nu

Carnaval

Door: JP

Blijf op de hoogte en volg Joris

15 Februari 2009 | Aruba, Oranjestad

Nou nou de carnaval is los gebarsten hier hoor. Heel Aruba was gisteravond naar Oranjestad getrokken om de Lighting Parade te bekijken. Het was een lange tocht van meer dan 3!!!! uur maar wel de moeite waard om te bekijken

Beetje dom van, ik was mijn fototoestel vergeten, maar ik wel foto's gemaakt met mijn mobieltje dus de kwaliteit is wat minder.

Groot verschil is het met Limburg dat het hier lekker warm is en dat je dus gewoon met je t-shirt buiten kunt staan zonder te ozelen van de kou. Biertje erbij die je kunt kopen bij een van de vele standjes (daar zijn ze gek op, ze bouwen de hele straat vol. Gaan ze bbq-en, domino-spelen en drinken.)

Druk, druk, druk maar eindelijk een plaatsje gevonden en daarna genieten.

Ik had toevallig nog enkele deuntjes op mijn telefoon staan van de vlotte limburgse carnavalsmuziek, maar dat wordt hier afgedaan als: "wat is dat voor begrafenis muziek", nou ik dacht dat moeten sommige in Limburg maar niet horen. Maar eerlijk is eerlijk de muziek is hier behoorlijk vlotter als bij ons in Limburg.

Ben je benieuwd naar de mooiste muziek van de carnaval van Aruba ga dan op Zaterdagavond met de carnaval naar Zaal Debije in Hegelsom, want daar is het Themabal: "Vakantiegevoel" erg treffend al zeg ik het zelf en ik heb de DJ wat melodietjes gestuurd dus dan kunnen jullie zelf oordelen.

Mits dat hij ze natuurlijk draait, daar kan ik van hier uit ook niet bepalen.

Nou ik zou zeggen tot na de Carnaval en blijf reageren vertellen jullie ook eens hoe de carnaval daar is.

Vastenoavend same

Alaaf